Signpost

de ICT-partner voor het onderwijs

Signpost


Signpost,
de ICT-partner voor het onderwijs

Signpost biedt oplossingen voor lager, secundair en hoger onderwijs. Hierbij hanteren we een servicegerichte aanpak waarbij we hardware, software en training combineren. Via kwalitatieve hardware, up-to-date software en online leermiddelen begeleidt Signpost scholen bij hun digitalisering. We beschikken over een team van ervaren techniekers, gedreven trainers en een eigen helpdesk. Omdat digitalisering van onderwijs verschillende aspecten heeft, bieden we ook verschillende oplossingen aan: 

Bij Signpost kun je terecht voor zowel allesomvattende laptopprojecten, als voor andere hardware- en Cloud-oplossingen.

Academic Software is een allesomvattend softwareplatform dat toegang biedt tot alle software en digitale tools die nodig zijn, en dat via je schoolaccount.

Digitale Methode zorgt voor de inhoud van de lessen. Alles wat met een klassiek schoolboek kan, verrijkt met digitale mogelijkheden om leerstof flexibel, interactief, visueel aantrekkelijk én gedifferentieerd te brengen.

Samen met Proximus verzorgt Academic Connect de schoolinfrastructuur. Bedoeling is om scholen snel aan te sluiten op fiber en zo het internet op school te garanderen.

Tenslotte is er Signpost Academy. Want digitalisering gaat niet vanzelf. Signpost Academy biedt technische en didactische trainingen aan voor schoolteams en leerkrachten.


www​.signpost​.be

Onze sponsors

Beschrijving

Ontdek al onze sponsors!

Dit interesseert je misschien ook?