VIVES

Design your future

Vives


VIVES, Design Your Future

Als je bij ons de stap zet naar het hoger onderwijs dan helpen wij jou graag op weg richting jouw droomjob. En dat zijn geen loze woorden! Wist je dat 96% van onze afgestudeerden direct na afstuderen aan het werk is?

Wat je bij ons allemaal kan volgen?

Je kunt bij Hogeschool VIVES terecht voor bachelor- en graduaatsopleidingen in zes interessedomeinen: biotechniek, gezondheidszorg, handelswetenschappen en bedrijfskunde, onderwijs, sociaal-agogisch werk en technology. Van media en entertainment business tot dierenzorg, van orthopedagogische begeleiding en sportopleidingen tot verpleegkunde, je vindt het allemaal bij VIVES. Een aantal van onze opleidingen kan je trouwens nergens elders in Vlaanderen kan volgen.

Hoe het er bij ons aan toegaat?

We staan erom bekend dat er een nauwe band is tussen de docenten en de studenten, en dat zeggen we niet zelf, dat zegt 98% van onze studenten. Wat je zeker ook moet weten is hoe praktijkgericht onze opleidingen zijn. Je wil immers toch goed voorbereid het werkveld in. Wist je bijvoorbeeld dat onze graduaatsopleidingen waarbij je jouw hogeschooldiploma in twee jaar behaalt, voor minstens één derde uit werkplekleren bestaan? Uiteraard maken stage en praktijk ook een groot deel uit van onze bacheloropleidingen.

Waarom je bij ons zou studeren?

Het spreekt voor zich dat je studeert om het later goed te hebben in je professionele leven. Om je daarbij te helpen werkt VIVES samen met meer dan vijfduizend bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland. Je kan er op stage, hun experten komen bij jou in de klas hun kennis en ervaring delen, je gaat er op bedrijfsbezoek … 

Waar je ons kan vinden?

We hebben campussen in Brugge, Kortrijk, Roeselare, Oostende en Torhout.

www​.vives​.be

Onze sponsors

Beschrijving

Ontdek al onze sponsors!

Dit interesseert je misschien ook?